31. siječnja

Najavljujemo izložbu fotografija s mostarskog polumaratona

Na izložbi će biti predstavljene fotografije autora koji su svojim fotoaparatima zabilježili prvi povijesni polumaraton u Gradu na Neretvi.
Sport / Flash | 17. 01. 2018. u 18:46 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izložba fotografija "Mostar Half marathon - Central osiguranje" održati će se 31. siječnja, s početkom u 19:30 sati, u restoranu Pablos u Mostaru.

Na izložbi će biti predstavljene fotografije autora koji su svojim fotoaparatima zabilježili prvi povijesni polumaraton u Gradu na Neretvi. Izložba će biti prodajnog karaktera, a cjelokupni iznos od prodanih fotografija bit će doniran udruzi za Down sindrom Mostar, najavili su organizatori.

U sklopu izložbe bit će predstavljeno i ovogodišnje izdanje mostarskog polumaratona koji će se održati 24. ožujka u sklopu manifestacije "Mostar Run Weekend".

Predsjednik organizacijskog odbora te manifestacije doc. dr.sc. Franjo Lovrić naglasio je kako sama izložba fotografija ima svoju vrijednost jer spaja dva vrlo važna područja: važnost vježbanja i svakodnevne tjelesne te umjetnost kroz fotografije koje su nastale tijekom mostarske utrke.

"U priču smo željeli uključiti i udrugu za Down sindrom koja djeluje u Mostaru i podržati njihov rad. Cilj nam je kroz naša djelovanja promovirati tjelesnu aktivnost i kretanje kao nezamjenjive ljudske potrebe, stoga mislimo da ćemo i ovom izložbom ukazati na sve čari trčanja, kao i jednu drugačiju, ljepšu stranu Mostara i njegovih ulica, mostova, i raznih kutova grada u kojima su izložene fotografije nastale", dodao je Lovrić.

Kopirati
Drag cursor here to close