svi dolaze na noge realu

Na Santiago Bernabeu je ključ za osvajanje La Lige 2016/2017

Sport / Flash | 02. 03. 2017. u 18:48 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Atlético, Barcelona, Valencia i Sevilla morat će u nastavku La Lige gostovati na Realovom stadionu Santiago Bernabéu, zbog čega neki analitičari španjolske lige i dalje najbolje šanse za titulu daju upravo kraljevskome klubu.

Jasno je također svima kako je Real u lošoj formi i kako su nonšalantni, nedovoljno disciplinirani i nervozni u igri.

Bale se vratio nakon ozljede i ništa posebno nije pokazao, nije donio prevagu u utakmicama koje je odigrao, ali je zato svojim crvenim kartonom uspio upropastiti utakmicu protiv Las Palmasa.

Benzema sve rjeđe zabija, a sve ćešće promašuje 'à la Sivonjić', Ronaldo je spor i pokušava prodati smiješne 'driblinge', a Morata najčešće zabije kad uđe kao džoker s klupe. Također je spor i nedovoljno vješt u igri s loptom kad je okružen protivničkim braničima ili veznjacima.

Utakmice u kojima će Real dočekati spomenutu četvorku jakih timova trebale bi odlučiti ovogodišnju La Ligu, a AS podsjeća kako za razliku od Reala, kojem oba izravna takmaca dolaze na domaće bunjište, Katalonci i Sevilla imaju formalno teži raspored.

Barcelona gostuje dakle kod Reala, kao i Sevilla, dok momčad koju vodi Jorge Sampaoli mora do kraja sezone još jednom gostovati u Madridu kod Atletica, kao i na Camp Nou.

Ako bi Real u zaostaloj utakmici protiv Celte Vigo donio tri boda s tog teškog gostovanja, imao bi bod više od Barcelone iz jednako odigranih utakmica. Osim te zaostale utakmice, Real do kraja sezone kod kuće igra s Betisom, Alavesom, Atleticom (Madrid), Barcelonom, Valencijom i Sevillom, a gostuje kod Eibara, Atlrtica (Bilbao), Leganesa, Sportinga, Deportiva, Granade i Malage.

Barcelona kod kuće dočekuje Celtu, Valenciju, Sevillu, Real Sociedad, Osasunu i Eibar. Gostuje kod Deportiva, Granade, Malage, Reala (Madrid), Espanyola i Las Palmasa.

Sevila je do kraja prvenstva domaćin Atleticu (Bilbao), Leganesu, Sportingu, Deportivu, Granadi, Celti, Real Sociedadu i Osasuni. U goste će kod Alavesa, Atletica (Madrid), Barcelone, Valencije, Malage i Reala iz Madrida.

Kopirati
Drag cursor here to close