Majnex

Na Ravnoj planini međunarodno FIS Cup natjecanje u alpskom skijanju

Sport / Flash | 13. 12. 2016. u 10:47 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skijaški savez Bosne i Hercegovine je organizator međunarodnog natjecanja u alpskom skijanju pod nazivom FIS Cup ''Ravna planina'' i FIS Cup ''Majnex'', koje će biti održano od 14. do 16. prosinca na skijalištu ''Majnex'' na Ravnoj planini.

Tehnički organizator natjecanje je Smučarski klub ''Pale'', a sudjelovat će 104 natjecatelja iz: Hrvatske, Srbije, Makedonije, Albanije, Crne Gore, Ukrajine, Mađarske, Slovačke, Cipra, Grčke, Turske, Poljske, Rumunjske, Velike Britanije, Slovenije i Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Skijaškog saveza BiH.

Iako snježni uvjeti nisu povoljni diljem Europe zbog čega je veoma teško osigurati kvalitetnu stazu, Smučarski klub ''Pale'' kao tehnički organizator i skijalište ''Majnex'' su pripremili odličnu stazu da bi natjecanje zadovoljilo kvalitetu Međunarodne skijaške federacije.

Na ovom natjecanju skijaši će pokušati ostvariti olimpijske norme za olimpijadu u Pyeong Changu 2018. godine, a za BiH će nastupiti reprezentativci: Igor Laikert, Marko Šljivić, Eman Emrić, Marko Rudić, Emir Lokmić i Elvedina Muzaferija, koji će uz svoje kolege pokušati ostvariti dobre rezultate i opravdati status najboljih u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close