Suradnja gradova

Mostar: Plivači i biciklisti Kragujevca u subotu na Gradskom bazenu

Sport / Flash | 29. 07. 2016. u 11:47 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru sportske suradnje gradova Mostara i Kragujevca, Sportski savez Grada Mostara po četvrti put organizira susrete plivača na kojima će se, među ostalim, održati i revijalno natjecanje u plivanju plivača iz Kragujevca (Radnički, Pirat, Foka i Delfin) i Mostara (Veleža, Zrinjskog i Orke).

Natjecanje, na kojem će sudjelovati preko 100 plivača, održat će se na Gradskom bazenu u subotu, 30. srpnja od 8:30 do 12 sati.

Inače, u petak u 18 sati ispred Gradske vijećnice Grada Mostara očekuje se dolazak plivača iz Kragujevca. Nakon toga, 30. srpnja u 8:30 sati počinje IV. pozivno revijalno natjecanje plivača Mostara i Kragujevca.

Istog dana, u 12 sati očekuje se dolazak biciklista Paraolimpijske akademije 'Junior' na Gradski bazen koji voze 13. tradicionalni biciklistički maraton od Kragujevca do Mostara tandem biciklima. Odlazak plivača iz Kragujevca planiran je za 1. kolovoza.

Plivači iz Kragujevca bit će smješteni kod djece plivača iz Mostara. Iz Sportskog saveza Mostara nadaju se kako će ovaj događaj doprinijeti afirmaciji i popularizaciji plivanja, kao i uspostavljanju suradnje između plivačkih klubova Mostara i Kragujevca.

Kopirati
Drag cursor here to close