Stoka feat. LayZ

''Moja Croatia'' obara rekorde i ujedinjuje regiju

Nakon što je navijački hit Stoke i LayZ-a doživio pozitivne reakcije fanova, u tjedan dana skupila je milijun pregleda.
Sport / Flash | 30. 05. 2018. u 18:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok se s nestrpljenjem čeka Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, Stoka i LayZ svojom pjesmom zbližavaju nogometne fanove na našim prostorima.

Navijački hit ''Moja Croatia'' u manje od dva tjedna od objave ima milijun pregleda, više od 50.000 lajkova i 10.000 komentara te je među najglednijim videima u Bosni i Hercegevini i Srbiji. Rekordne brojke za prvu zajedničku suradnju legendarnog Stoke (37) i jednog od najpopularnijih hrvatskih YouTubera Lay Z-ja koje je spojio YouTube kanal Joomboos. Tako se Lay Z-ju (20) ispunio san da snimi hit sa svojim idolom, piše Goal.com.

S obzirom da je ''Moja Croatia'' dobila samo riječi hvale i podrške, ne iznenađuje što je ovako brzo zaradila milijun pregleda. Navijački hit je jednostavno osvojio ljubitelje nogometa diljem nacije. Osim toga, pjesma je dospjela i na broj jedan YouTubeove trending liste, što je velik uspjeh.

Video: Stoka ft. LayZ - Moja Croatia

''Imam deset stvari koje imaju preko milijun pregleda, no nijedna ga nije dostigla u ovako kratkom roku", priznaje Stoka i iskreno zahvaljuje cijeloj publici.

"Nadam se da se sviđa i našim sportašima koji nas predstavljaju na sportskim natjecanjima i da će ih još više motivirati", govori najpoznatiji zagrebački reper i dodaje da je više nego sretan što je pjesma osvojila srca publike, piše Goal.com.

Ova dva repera napravili su apsolutan hit, a za vas imaju još dobrih vijesti.

"Siguran sam da ću s LayZ- em snimiti još neku stvar u budućnosti", otkrio je Stoka, a fanovi se mogu samo nadati o čemu će biti riječ.

Kopirati
Drag cursor here to close