Odlični Luka

Modrić odveo Real u četvrtfinale!

Sport / Flash | 05. 03. 2013. u 21:40 Z.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Luka Modrić heroj je večerašnje utakmice u kojoj je Real Madrid rezultatom 2:1 svladao Manchester United i izbacio ga iz daljnjeg natjecanja lige prvaka.

Samo par minuta nakon što je ušao u igru, kada je Real gubio 1:0, Modrić je sa dvadesetak metara uputio neobranjivu loptu i vratio Real u igru.

Drugi četvrtfinalist je Borussia, koja je došla do uvjerljive pobjede od 3:0 nad Šahtarom iz Donjecka. Prvi meč u Donjecku završen je remijem 2:2.

Golove u večerašnjoj utakmici u Dortmundu postigli su Augusto (31.), Götze (37.) i Blaszczykowski (59.).

No, krenimo od početka.

U prvom poluvremenu gledali smo odličan nogomet obje ekipe, u kojem je blagu inicijativu imao Manchester United.

Valja izdvojiti dvije velike prilike; Giggs je odlično ubacio iz kornera s desne stranena bližu vratnicu, gdje Vidić na petercu najviše skaće i glavom gađa stativu, od koje se lopta odbija do Welbecka. Strijelac gola u Madridu, bio je na par centimetara od novog poentiranja protiv Reala, da na Diego Lopez na gol-crti nije obranio loptu.

Furiozan prvi dio završio je bez golova.

U 48. minuti autogol za 1:0 Uniteda. Strijelac je bio Sergio Ramos. Rafael je sjajno probio desnu stranu, ali Welbeck nije njegovo dodavanje pretvorio u gol, nego se lopta odbija na desnu stranu. Nani je prihvaća, puca na gol, ali Sergio Ramos svog golmana Diega Lopeza hvata na krivoj nozii loptu šalje u mrežu!

U 66. minuti Luka Modrić odličnim golom pogađa desnu vratnicu, od koje se lopta odbila u lijevu stranu De Geine mreže. Modrić je vratio na rezultat iz Madrida!

Samo dvije minute kasnije na 2:1 povisuje Christiano Ronaldo, što se pokazalo i konačnim rezultatom utakmice. Na Higuainov ubačaj, poentira "onaj koji ne slavi golove protiv Uniteda".

Do kraja utakmice valja spomenuti još veliku prilika za Real. Giggs je ubacio pred gol, gdje Carrick šalje loptu u vrata, a navijači Uniteda već slave gol. Međutim, Diego Lopez se pojavljuje ispred lopte i spašava mrežu.

UNITED: De Gea; Rafael, Ferdinand, Evans, Evra - Carrick, Cleverley - Nani, Welbeck, Giggs - Van Persie

REAL: Lopez; Arbeloa, Varane, Sergio Ramos, Coentrao - Khedira, Alonso - Di Maria, Ozil, Ronaldo - Higuain

Kopirati
Drag cursor here to close