Dani sporta

Miran Đorđevski pobjednik natjeca u tavli Studentskog zbora mostarskog Sveučilišta

Sport / Flash | 11. 05. 2017. u 06:27 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zanimljivim natjecanjem u tavli mostarski su studenti započeli natjecanje u sportskom programu. Treće mjesto je zauzeo Mario Kvesić s Ekonomskog fakulteta, drugo Ivan Brajković s Građevinskog, dok je pobjedu u popularnoj mostarskoj igri odnio Miran Đorđevski, student Ekonomskog fakulteta.

U okviru manifestacije "Dani Studentskog zbora", Studentski zbor mostarskog Sveučilišta, nakon uspješno okončanog projekta ''Dani edukacije'', za svoje studente otvara nove sadržaje.

I ove godine je Zbor tradicionalno organizirao razna sportska natjecanja pod nazivom "Dani sporta".

Nakon brojnih kulturnih i edukacijskih sadržaja, na redu su natjecanja u različitim sportovima. Svi studenti imaju priliku natjecati se u šahu i tavli, stolnom tenisu, tenisu, kuglanju, košarci i rukometu te pritom osvojiti vrijedne nagrade.

Prijave su u tijeku, stoga se pozivaju svi studenti da se uključe u brojne sportske aktivnosti te tako svoje slobodno vrijeme upotpune na zdrav, natjecateljski i sportski način.

''Svim natjecateljima želimo uspjeh uz fer i sportsku borbu, a posjetiteljima natjecanja želimo lijep provod i ugodno druženje. Hvala i svim sponzorima koji su omogućili ''Dane sporta'', poručili su iz Studentskog zbora.

Raspored, vrijeme i mjesto natjecanja po športovima te kako poslati prijave, možete vidjeti na službenoj stranici (www.studentskizbor.ba) ili facebook profilu 'Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru''.

Kopirati
Drag cursor here to close