UFC 211

Miočić nokautirao Dos Santosa u prvoj rundi

Sport / Flash | 14. 05. 2017. u 05:43 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stipe Miočić obranio je pojas prvaka teške kategorije! U prvoj rundi UFC-a 211 nokautirao je Juniora dos Santosa i osvetio posljednji poraz u karijeri.

Od tog poraza prošle su tri godine, Stipe je nanizao pet pobjeda protiv najjačih boraca svijeta, srušio prvaka i posljednja četiri protivnika završio prije kraja prve runde. Ostvari li još samo jednu pobjedu postat će najdominantniji teškaš u povijesti UFC-a.

Dos Santos je ušao u oktogon prvi put nakon travnja 2016. kada je u Zagrebu pobijedio Bena Rothwella. Nakon peripetija oko borbe Fabricija Werduma i Caina Velasqueza Brazilac je neočekivano dobio priliku boriti se za titulu koju je nekoć držao. Bio je uvjeren da ovaj put može završiti Stipu prije sudačke odluke, a onda je pao već nakon prvih par udaraca.

Obojica su krenula oprezno, ali ubrzo su ušli u razmjenu udaraca. Stipe je napao, pogodio par low kickova i direktom prvi put pokazao Dos Santosu da misli ozbiljno. Samo par trenutaka kasnije Miočić je pogodio novi direkt, a Cigano zateturao, s još par udaraca ga je srušio na koljena i završio udarcima u glavu prije nego što je sudac prekinuo borbu.

Nakon dominantnog meča prvak hrvatskih korijena pobjedu je posvetio svim mamama.

"Majko, sretan ti majčin dan. Najbolja si. Mame su nabolje, sretno još jednom", rekao je sjajno raspoloženi Stipe u oktogonu pred publikom koja ga je žestoko bodrila.

Kopirati
Drag cursor here to close