8. Božićni kup

Međunarodno plivačko natjecanje u Mostaru

Akademski plivački klub ''Zrinjski'' Mostar u subotu, 14. prosinca 2019. organizira međunarodno plivačko natjecanje 8. Božićni kup.
Sport / Flash | 12. 12. 2019. u 18:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akademski plivački klub ''Zrinjski'' Mostar, zajedno s Fakultetom prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru i Sportskim savezom grada Mostara kao suorganizatorima, u subotu, 14. prosinca 2019. organizira međunarodno plivačko natjecanje 8. Božićni kup.

Svečani defile plivača i plivačica te otvaranje natjecanja najavljeni su za 10 sati. Natjecanje je pojedinačno i održava se po pravilima Međunarodne federacije vodenih sportova – FINA i Plivačkoga saveza BiH.

Tri prvoplasirana natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji u svim disciplinama bit će nagrađeni medaljama, a najvrjedniji rezultati u muškoj i ženskoj kategoriji prema FINA tablicama bit će i novčano nagrađeni. Također, najuspješniji natjecatelji (zbirno 4 discipline) u svim kategorijama (M/Ž) nagrađuju se peharom.

U nedjelju, 15. prosinca 2019., održat će se i klupsko natjecanje APK „Zrinjski“ nakon kojeg slijedi domjenak i  druženje svih članova kluba i roditelja.

Sve informacije o natjecanju možete pogledati na službenoj stranici kluba https://apkzrinjski.ba.

APK ''Zrinjski'' zahvaljuje i svim sponzorima natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close