brotnjo nacional

Malonogometni spektakl: Hrvatski "dream team" u Čitluku

Sport / Flash | 27. 02. 2016. u 08:20 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tjedan dana nakon velike pobjede protiv MNK Seljak iz Livna (7:4) koja ih je vratila u borbu za naslov u Premijer ligi BiH u futsalu, MNK Brotnjo Premier SK u međunarodnoj prijateljskoj utakmici u subotu će ugostiti aktualnog prvaka Hrvatske, Nacional Zagreb FC.

Nacional se vraća s prvenstvene utakmice u Dubrovniku protiv MNK Squarea, tako da će u Čitluku biti u najjačem sastavu. To, pak, znači, da čitlučku publiku čeka uživanje u potezima ponajboljih malonogometaša regije.

Dovoljno je reći da u Nacionalu igra sedam reprezentativaca Srbije, Slovenije i Hrvatske, među kojima je i Mladen Kocić koji je oduševio driblinzima i golovima na nedavno održanom Europskom prvenstvu, gdje je s pet golova završio na diobi drugog mjesta najboljih strijelaca.

Na drugoj strani suprotstavit će im se reprezentativci Bosne i Hercegovine, vratar Stanislav Galić i ponajbolji igrač MNK Brotnja, Marin Šunjić, kao i još nekoliko sjajnih malonogometaša koji vuku MNK Brotnjo u Premijer ligi BiH u futsalu i kucaju na vrata reprezentacije.

Utakmica se igra u u subotu u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku. Nedugo nakon toga, 20.03., MNK Brotnjo Premier SK na istom će mjestu u još jednoj prijateljskoj utakmici ugostiti i MNK Futsal Dinamo.

Utakmicu 15. kola Premijer lige BiH protiv Mostar Starog Grada Brotnjo igra odmah u nedjelju, dan poslije okršaja s Nacionalom, nakon što Čitlučanima u Savezu nisu odlučili izići u susret i odobriti odgodu utakmice za ponedjeljak ili utorak.

Kopirati
Drag cursor here to close