Druženje

Malonogometaši Jasenice na prijemu u hotelu 'Bevanda'

Sport / Flash | 22. 08. 2016. u 15:02 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krešimir Bevanda, vlasnik hotela 'Bevanda' u Mostaru u nedjelju navečer organizirao je prijem za ekipu malonogometnog kluba 'Jasenica' koji su pobijedili u natjecanju malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Mostara.

Bevanda je čestitao nogometašima na pobjedi u malonogometnoj ligi MZ Grada Mostara i poželio im puno sreće i uspjeha na završnici pobjednika općinskih malonogometnih liga Hercegovine koja se odigrava od 22. do 26. kolovoza u Krehin Gracu kod Čitluka.

Ekipa 'Jasenice' pod vodstvom trenera Ilije Buhovca i kapetana Žanija Buhovca tri je puta do sada osvajala malonogometnu ligu, 2007., 2009. i 2016. godine. Po koeficijentu, predstavnici Mostara slobodni su prvo kolo na završnici pobjednika općinskih malonogometnih liga.

"Ovo je ekipa spojena s iskustvom i mladošću i ove godine nadamo se osvajanju prvog mjesta. U ekipi imamo igrače koji su već osvajali turnire", rekao je Buhovac.

Buhovac je dodao kako je ekipa 'Jasenice' od deset natjecanja, sedam puta igrala polufinalne mečeve. U ligi Hercegovine 2009. godine osvojili su treće mjesto, a ove se godine nadaju pobjedi.

Kopirati
Drag cursor here to close