Wwin vas nagrađuje Happy hours bonusom

Ljudi moji, je li to moguće? Ludnica, što je ovo?

Svi igrači u ovom terminu ostvaruju pravo na bonus od 25 posto na uplate u poslovnicama Wwina.
Sport / Flash | 29. 12. 2018. u 12:45 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveća regionalna online kladionica Wwin nastavila je sa nevjerojatnim novogodišnjim iznenađenjima za svoje igrače, a danas (29. prosinca) je vrijeme za Happy hours bonus!

Nakon jučerašnjeg novogodišnjeg bonusa u Wwin kladionici igrači će i danas biti itekako nagrađeni. Ovaj put Wwin je odlučio da svoje igrače nagradi Happy hours bonusom koji će trajati danas do 10:00 do 22:00 sata.

Svi igrači u ovom terminu ostvaruju pravo na bonus od 25 posto na uplate u poslovnicama Wwina. Vrijeme je da ustanete i požurite obzirom da se ovakva prilika sigurno ne pruža svaki dan.

Wwin je jedina koja se može pohvaliti da svoje kvote ima i na čuvenom Betbrainu, a OVDJE možete usporediti koeficijente u odnosu na ostale svjetske i priznate kladionice. Wwin već neko vrijeme raznim bonusima dodatno nagrađuje svoje vjerne igrače i pokazuje da je najvažnije obostrano zadovoljstvo i da je ''kupac na prvom mjestu''.

Wwin je dostupan za svakog igrača iz svijeta opcijama uplate: VISA, Master, Maestro kartice, Skrill, Moneybookers, Neteller, PaySafe Card, Ecash, Abon, XBon.

A izuzev ove fantastične novine u poslovnicama, WWin je spremio novitete i na svojoj online platformi. To u novi slotovi koje bez downloada možete igrati izravno na svom telefonu ili računalu.

Najpopularnije slot igre sada u HTML5 igrajte na svom mobilnom telefonu iz udobnosti svog doma ili prošetajte do najbliže poslovnice WWin u svom gradu i preuzmite svoj bonus.

Kopirati
Drag cursor here to close