Među najboljim

Lendrić: Za par dana ću sve ispričati i otkriti

Sport / Flash | 03. 06. 2017. u 14:09 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na gala večeri u Sarajevu proglašeni su najbolji pojedinci BiH lige u protekloj sezoni.

Najbolji igrač je Miroslav Stevanović, najbolji golman Kenan Pirić, a najbolji strijelac naš Ivan Lendrić, koji je zabio 19 prvenstvenih i jedan gol u kupu za Željezničar.

"Drago mi je da sam u oba navrata kad sam igrao u BiH u prvenstvo, prvi put u dresu Zrinjskog, a sada u dresu Željezničara bio najbolji strijelac lige. Želim se zahvaliti svim svojim suigračima jer bez njih ovo ne bi bilo moguće", kazao je Lendrić, koji je imao posebnu čast da mu nagradu uruči ponajbolji BiH nogometaš te najbolji strijelac Serie A Edin Džeko.

"Čast mi je da primim nagradu iz ruku jednog tako velikog igrača, koji je legenda BiH nogometa, a dokazao se i gdje god je igrao u karijeri. Čestitao mi je na osvojenoj nagradi što mi je, dakako, veliki kompliment i još veći motiv za budućnost.

Lendrić se nije baš lijepo rastao s navijačima Željezničara, dio ga je vrijeđao kada je izlazio s terena u zadnjoj utakmici, no u večeri velike svečanosti nije bio spreman otvarati stare rane.

"Za par dana otkrit ću vam više o onome što se događalo i o planovima za budućnost. Večeras slavim, za par dana ću vam sve potanko ispričati i otkriti", obećao je Lendrić u izjavi za 24sata.

Kopirati
Drag cursor here to close