Najveća regionalna kladionica nagrađuje

Kvalifikacije za SP uz Wwin bonus dobrodošlice i dres reprezentacije BiH za najsretnijeg igrača

Za nove korisnike koji se registriraju u subotu, 9.10.2021. u poslovnicama u Federaciji Bosne i Hercegovine Wwin je spremio primamljiv bonus.
Sport / Flash | 08. 10. 2021. u 17:59 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi novi korisnici na ovim lokacijama od WWin kladionice na pokloni dobivaju 40 KM BONUS-a (Keš novac ostvaren BONUS-om možete isplatiti bez uvjeta – ODMAH) + 200% bonus na prvu uplatu. Akcija vrijedi samo za subotu (10. listopad), pa ne propustite ovu sjajnu priliku da postanete član najveće online kladionice u regionu.

Wwin nagradna igra pogodi rezultat utakmice KAZAHSTAN - BiH, osvoji bonuse, a jednog od pratilaca nagradjujemo originalnim dresom reprezentacije BiH.

Wwin nagrađuje igrače koji pogode rezultat utakmice Kazahstan - BiH koja se igra sutra od 15 satu, a jednog od pratilaca koji ostavi bilo kakav komentar nagrađujemo originalnim dresom reprezentacije BiH.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by WWin (@official.wwin)

Izvlačenje nagrada je random, a Wwin nagrađuje 10 sretnih dobitnika sa po 20 eura bonusa i jednog pratioca Wwin Instagram profila koji ostavi komentar originalnim dresom reprezentacije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close