Mjesne zajednice

Krehin Gradac pobjednik malonogometnog turnira u Čitluku

Za osvajanje četvrtog naslova prvaka Krehin Gradac je pobijedio Gornje Ograđenike i to nakon boljeg izvođenja šesteraca.
Sport / Flash | 15. 08. 2019. u 15:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa mjesne zajednice Krehin Gradac u srijedu je osvojila Malonogometnu ligu mjesnih zajednica općine Čitluk ‘’Brotnjo 2019.’’.

Za osvajanje četvrtog naslova prvaka Krehin Gradac je pobijedio Gornje Ograđenike i to nakon boljeg izvođenja šesteraca. Četrdeset minuta finala završilo je neriješeno 1:1, a Gradac je na kraju slavio 6:4, priopćeno je iz Općine Čitluk.

Finalna utakmica bila je odlična, a pred do posljednjeg mjesta ispunjenim gledalištem SC Jakerovac prednost Krehin Gracu donio je Matej Pehar (P). Pehar je pogodak postigao u 6. minuti, no Gornji Ograđenici su, u svom drugom nastupu u finalu, došli do izjednačenja pogotkom Branimira Odaka u 25. minuti.

Foto: Događajnica/ Facebook / Krehin Gradac pobjednik malonogometnog turnira u Čitluku

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, premda su obje ekipe dale svoj maksimum i bile jako dobre, pa je odluka o prvaku pala nakon izvođenja šesteraca.

Blago Planinić bio je siguran na otvaranju serije za Krehin Gradac, dok je s druge strane pokušaj Branimira Odaka obranio vratar Karlo Pehar. I u sljedećim serijama za Gradac su bila precizna braća Antun i Matej Pehar, Silvio Dujmović i Matej Pehar (P), a kod Gornjih Ograđenika šesterce su realizirali Franjo Lesko, Ivan Gagro i Josip Pehar no u ‘’lutriji šesteraca’’ Gornji Ograđenici nisu dobili priliku da poprave promašaj iz prve serije pa su na kraju pobjedu slavili igrači, treneri i navijači Krehin Graca.

Prije finalnog ogleda utakmicu za treće mjesto odigrali su Donji Hamzići i Čitluk Grad. Donji Hamzići osvojili su treće mjesto pobijedivši 7:2. Franjo Ivanković postigao je hat-trick za Donje Hamziće, za koje su po jedan pogodak također postigli: Marin Ivanković, Pero Radišić, Goran Ivanković i vratar Josip Ivanković, dok su strijelci za Čitluk Grad bili Ivan Šarac i Marko Grgić, priopćeno je.

Najuspješnijim ekipama i pojedincima nakon završetka finala urečeni su pehar, medalja i nagrade, a na ovoj svečanosti vrataru Krehin Graca Karlu Peharu uručena je nagrada za najboljeg vratara, njegov suigrač Matej Pehar bio je najbolji strijelac lige, a nagrada za najboljeg igrača uručena je Antoniu Milićeviću iz Gornjih Ograđenika.

Pehare, medalje i nagrade ekipama i najboljim igračima uručili su: načelnik općine Čitluk Marin Radišić, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan, predsjednik UO Športskog saveza Brotnja Josip Grbavac, tajnik Športskog saveza Brotnja Milorad Prusina i predstavnici MNL MZ općine Čitluk Damir Jerkić, Mario Čilić i Nikica Pehar.

Sedamnaesto izdanje MNL MZ općine Čitluk ponudio je odličan nogomet u kojem su iz večeri u večer mogli uživati gledatelji, a na finalnoj večeri gledatelji su imali prigodu pogledati i revijalnu utakmicu u kojoj su nogometašice ŽNK Brotnjo, podijeljene u dvije ekipe, prezentirale svoje nogometno umijeće i pokazale s koliko talenta raspolažu.

Obje ekipe sudionice finala u svojim su mjestima organizirale proslave na koje su bili pozvani svi ljudi dobre volje, priopćeno je iz Općine Čitluk.

Kopirati
Drag cursor here to close