ni real ni psg

Koga je Messi ''zvao mobitelom'' nakon postignutih golova?

Sport / Flash | 05. 03. 2017. u 11:50 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi je napravio zanimljivu gestu nakon dva svoja i Barcelonina prvog gola protiv Celta Vigo.

Naime, on je stavio imaginarni mobitel na uho odaslao jednu poruku prema tribinama.

Mašta je proradila pa su neki zaključili kako je Argentinac na taj način sugerirao predsjedniku Barcelone Bartomeu da nazove Sampaolija i dovede ga za trenera, nakon što ode Luis Enrique.

Ili možda da predsjednik ga žurno nazove poradi produženja ugovora s Barcelonom.

Drugi su bili skloni zaključiti kako Messi ''zove'' nekoga izvana, možda važne ljude iz Reala ili PSG-a, tipa - spavaš li mirno, Zidane Zinedine?, odnosno - čekamo vas, Emery Unai!.

Odgovor zapravo sadrži puno više topline. Messi je naime pokazao na tribine gdje je po svemu sudeći sjedio njegov nećak, koji je čitavo poslijepodne pokušavao nazvati svoga strica Lionela, ali ovaj nije odgovarao na pozive, piše AS.

Taj potez, to je zapravo spontana reakcija dječaka u samome Messiju koji se drži svojih obećanja prema jednom drugome dječaku i nema tu puno filozofije i slanja poljubaca i osmijeha - čvrsto muški: bio sam na poslu pa ti se nisam mogao javiti, kao da je Argentinac želio poručiti razdraganome nećaku na tribinama.

Inače, Barcelona je pregazila tim iz Viga s ukupnih 5:0, a strijelci su bili Messi (2), Neymar, Umtiti i Rakitić (doduše, iz zaleđa).

Kopirati
Drag cursor here to close