gledajte kako se igra

Klopp odveo FC Liverpool na 'team building' u Barcelonu!

Sport / Flash | 07. 12. 2016. u 11:18 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Liverpoola Jürgen Klopp odveo je svoje prvotimce na 'izvor znanja' - skupa su gledali igru Barcelone u sinoćnjoj utakmici protiv Borussije (M'gladbach).

Ovakav vid team buildinga za profesionalce koji i sami igraju na vrhunskome nivou, uslijedio je nakon vjerojatno najglupljeg Kloppovog poraza od dolaska na Anfield - 3:4 kod Bournemoutha, nakon što su imali čvrsto vodstvo od 3:1.

Naravno, nije Klopp ipak išao tako daleko da svojim igračima kaže ''sad ću vas voditi da vidite kako se igra nogomet". Liverpool je otišao na dva dana u jedan nogometni kamp u Barceloni, jer je kod kuće previše hladno za treninge, piše Bild.

Adam Lallana, Jordan Henderson i kolege s pažnjom gledaju Messija i društvo

Gledajući utakmicu na Camp Nou, zasigurno su uživali. Barcelona je bila toliko nadmoćna, praktično s drugom postavom, da su se neutralni promatrači zapitali - igra li to protiv njih doista jedan njemački bundesligaš?!

Nešto što nije svojstveno njemačkom nogometu (rovovska obrana na 30-40 metara od vlastitog gola), Borussiji sinoć nije pomoglo. Izgubili su samo na ugledu u očima nogometne javnosti, pokazujući kako u ovome trenutku imaju momčad u rangu mršavog prosjeka, ali i ne baš sposobnog trenera.

Kopirati
Drag cursor here to close