Brotnjo

Juričić: Željo kao nagrada za naš trud

Sport / Flash | 20. 09. 2016. u 14:19 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji puta Brotnjo je u službenoj utakmici Željezničar na Barama ugostilo u proljeće 2004., a ždrijeb šesnaestine finala Kupa je želio da novi susret bude odigran sutra. 

Nikola Juričić, trener jedinog federalnog drugoligaša u u šesnaestini finala Kupa BiH, baš je Želju i priželjkivao. 

“Želja je bila da dobijemo nekog jačeg pa sam rekao Željezničar, a ispalo je da sam pogodio, ustvrdio je netom nakon ždrijeba Juričić, koji se eto pokazao kao odličan prognozer. 

Prognozirati sutrašnji duel iz rezultatskog kuta nije htio, ali stvari su poprilično jasne - nije to trebao ni učiniti.

“Nama je to nagrada, želimo odigrati što bolje i lagano se oprostiti od Kupa, a posvetiti prvenstvu u kojem kaskamo upravo radi Kupa u kojem smo došli do ove faze. Mislim da je bolje da se igra na Barama jer vjerujem da će doći dosta navijača. Bit će zanimljivo, iako je jasno da je Željezničar veliki favorit, dodao je strateg Čitlučana.

U FK Željezničar ne bježe od uloge favorita. 

“Naravno, svi protivnici zaslužuju poštovanje, pogotovo u Kupu koji često donosi iznenađenja. Ipak, ne treba bježati od činjenice da je naš tim veliki favorit u ovom susretu te da bi se sve osim naše pobjede smatralo velikim neuspjehom. Zbog toga je od izuzetne važnosti da naši igrači maksimalno ozbiljno uđu u ovu utakmicu, a stručni stožer ih za takav nastup mora pripremiti”, poručili su s Grbavice. 

Kopirati
Drag cursor here to close