Sloboda - Željezničar

Jagodić: Zbog dva vodstva žao mi je što nismo pobijedili

Sport / Flash | 30. 04. 2017. u 18:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Slobode Vlado Jagodić poslije utakmice sa Željezničarom izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatom (2:2), obzirom na sve što se događalo na stadionu Tušanj.

''Imali smo dva puta prednost, a na poluvremenu sam rekao igračima da utakmica tek počinje. Očekivao sam da će kod negativnog rezultata gosti pojačavati napad u špicu. Mi smo imali želju da u prvih 10-15 minuta nastavka dođemo do trećeg gola. Nažalost, pogodili smo stativu i na kraju se desilo ono što nisam očekivao poslije svih izmjena'', izjavio je Jagodić.

Izmjenama je, kaže, želio pojačati obranu, a iz napada pokušati doći do trećeg gola.

''Ulazak našeg trećeg stopera trebao je pojačati skok i da taj pritisak protivnika pokušamo anulirati s dva dobra pasa i da poentiramo. Nismo uspjeli, žao mi je zbog toga, ali suštinski gledano, moram biti zadovoljan. Jer, stalno igramo s prvima na ljestvici. Protiv dobrog Željezničara odigrali smo 2:2 i na tome čestitam svojim igračima. Treba ovoj ekipi malo više iskustva za ovakve utakmice'', zaključio je trener Slobode dodavši da će u idućem kolu ići na pobjedu i protiv Sarajeva.

Sloboda do sada ima jednu pobjedu u gostima, dok prvu, nakon dva remija i jednog poraza, domaću u Ligi za prvaka tek očekuje.

Kopirati
Drag cursor here to close