Darujmo im dom

Humanitarna utakmica u Vitezu: Igraju Bešlić, Bulić i ostali

Sport / Flash | 23. 01. 2015. u 11:49 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna nogometna utakmica u sklopu akcije "Darujmo im dom" koju su organizirali Večernji list, Hrvatski narodni sabor i Franjevački samostan Tuzla radi izgradnje kuća za tri obitelji iz okolice Tuzle čiji su domovi stradali u prošlogodišnjim poplavama, odigrat će se večeras u Vitezu.

U Ekipi "Darujmo im dom" između ostalih će nastupiti Dragan Čović, Mate Bulić, Slaven Knezović, Marinko Čavara, Jozo Pavković, Ljubo Bešlić, Denis Lasić i drugi poznati političari, novinari i umjetnici, dok će za momčad gospodarstvenika središnje Bosne nastupiti većina najuspješnijih poduzetnika s tog prostora.

Organizatori očekuju da će se na ovoj humanitarnoj utakmici u viteškoj sportskoj dvorani okupiti nekoliko tisuća ljudi. Prije nogometnog susreta, koji počinje u 19 sati, gvardijanu Samostana u Tuzli bit će uručen ček sa sredstvima prikupljenim tijekom humanitarne akcije, a nakon utakmice najavljeno je i druženje sa sudionicima akcije.

Na inicijativu Franjevačkog samostana Tuzla, Večernji list je u suradnji s HNS-om pred kraj prošle godine pokrenuo akciju prikupljanja pomoći za izgradnju novih kuća obiteljima Mirsade Divković, Luce Divković te obitelj Pavić iz Tuzle. Sve tri obitelji su za vrijeme prošlogodišnjih poplava i klizišta ostali bez svojih domova.

Kopirati
Drag cursor here to close