premijer liga

Grude se poigrale s Katarinom, pobjeda Lokomotive

Sport / Flash | 17. 04. 2016. u 17:53 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru 18. kola Premijer lige za rukometašice u Mostaru su se sastale HRK Katarina i nove (stare) prvakinje, Grude Autoherc.

Razlika u kvaliteti je ogromna, pa i ne čudi konačan rezultat - 16:41 (4:19). Katarina u prvih 15 minuta nije postigla niti jedan pogodak, a nakon što su gošće osigurale pobjedu u drugom dijelu igrale su s mlađim igračicama.

Anita Azinović postigla je sedam golova za ekipu Gruda, a po šest su dodale Nikolina Čutura, Ana Vrančić i Andrea Prusina. Kod Katarine je Maja Knezović imala četiri gola, a po tri su dodale Martina Domić i Andrea Soldo.

Jučer su rukometašice Lokomotive pobijedile zadnju Rogaticu s 29:18, te si povećale izglede za opstanak. Edina Demić postigla je 14 golova, a odlična je bila i vratarka Nejra Žuštra. Kod gošći jedina je parirala Jasna Sokolović sa šest pogodaka.

Treći mostarski premijerligaš, HŽRK Zrinjski, izgubio je s 13 razlike kod Goražda (25:38). U redovima Goražda, čak tri igračice Emina Mujagić, Ena Kostić i Amina Marić postigle su po deset golova, a kod gošći Ivana Rozić je imala 10 pogodaka.

Kopirati
Drag cursor here to close