otpuhao ih vjetar

Gotovo da nema novog termina za otkazanu utakmicu Celta - Real!?

Sport / Flash | 04. 02. 2017. u 18:49 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je zbog posljedica olujnog nevremena odgođena utakmica između Celte iz Viga i madridskog Reala, po rasporedu zakazana za nedjelju 5. veljače u 20:45, nastala je prava glavobolja po pitanju pronalaska slobodnog termina za odigravanje ove utakmice u nastavku sezone.

Los Blancos već imaju jednu utakmicu zaostatka, protiv Valencije na domaćem terenu, a nju bi trebali odigrati 22. veljače. Tada su preskočili jedno kolo u La Ligi zbog klupskog svjetskog prvenstva, koje su i osvojili.

Celta i Real imaju nastupe u europskim natjecanjima, s tim da je kod tima iz Viga kalendar još gušći jer su se plasirali i u polufinale Kupa kralja, odakle su eliminirali upravo Reala.

Olujni vjetar oštetio je krov stadiona Balaidos

Marca navodi kako postoji nekoliko opcija za nadoknadu prvenstvene utakmice, a sve će ovisiti koliko će daleko klubovi doći u europskim natjecanjima.

1. Ukoliko Celta ne prođe Šahtar u Europskoj ligi, njima bi za utakmicu s Realom odgovarao termin 15. ožujka.

2. Dogodi li se i Realu da ne prođe Napoli u Ligi prvaka, mogući termini za nadoknadu utakmice protiv Celte su 12. ili 19. travnja.

3. Potencijalno im na raspolaganju stoji i ponedjeljak, 3. travnja, ukoliko se poklope rasporedi utakmica prethodnog vikenda, jer je potrebno da svaka ekipa ima najmanje 48 sati između dvije utakmice.

4. Dogodi li se da i Celta i Real odu do same završnice europskih natjecanja, zaostalu će utakmicu moći odigrati tek 17. svibnja, između zadnjeg i predzanjeg kola La Lige.

Kopirati
Drag cursor here to close