Luka Dončić

Džej, Mina, MC Stojan...: Što to sluša mladi NBA košarkaš uoči meča

Luka je Amerikancima otkrio što sluša prije utakmica protiv LeBrona, Kawhija, Giannisa i ostalih mega-starova zvjezdane NBA lige...
Sport / Flash | 08. 11. 2019. u 19:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slovenski košarkaški čarobnjak i vođa Dallas Mavericksa Luka Dončić (20) rođen je u Ljubljani. Majka Mirjam je Slovenka, otac Saša srpskog podrijetla, sa 13 godina je odselio u Španjolsku pa igrao za Real Madrid, a od 19. godine živi u Texasu.

Mješavina slavenskog, latinskog i američkog uočljiva je i u glazbenome ukusu jednog od, ne samo najboljih mladih, nego uopće najboljih košarkaša na planeti, pišu 24 sata.

Luka je Amerikancima otkrio što sluša prije utakmica protiv LeBrona, Kawhija, Giannisa i ostalih mega-starova zvjezdane NBA lige...

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

the tunnel walk isn’t the same without music. luka knows. @bose #BoseHeadphones #TeamBose 

Objavu dijeli LeagueFits (@leaguefits)

Najzastupljeniji na Dončićevoj playlisti je pokojni makedonski pjevač Toše Proeski, a često se vrte Džej Ramadanovski, Mina Kostić, Željko Samardžić i MC Stojan.

Dončić ove sezone, tek druge u svojoj karijeri, zasad ima gotovo triple-double prosjek: 26.7 poena, 9.1 asistencija i 9.9 skokova po utakmici! A ima samo 20 godina!

U nedavnom fenomenalnom srazu sa LA Lakersima veliki LeBron James u Dallasu ga je pobijedio 119-110. Dončić je imao učinak od 31 poena, 15 asistencija i 13 skokova, a James 39 poena, 16 asistencija i 12 skokova.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

great W!! #keepitgoing #mffl

Objavu dijeli Luka Doncic (@lukadoncic)

Dva triple-double dvojice genijalaca. Odmah nakon utakmice LeBron je na parketu došao zagrliti Luku i rekao mu: ''You are one bad motherf...er''!

Nećemo niti prevoditi, niti objašnjavati koja slova nedostaju u zadnjoj riječi jer za to nema ama baš nikakve potrebe.

Luka Dončić je čudo od košarkaša i najbolji mogući miks slavenskih gena, španjolske škole košarke i kulture američkog profesionalnog sporta, piše 24 sata.

Kopirati
Drag cursor here to close