Obrat cijele priče

Donnarumma ostaje u Milanu kao najplaćeniji igrač, a doveo je i brata

Sport / Flash | 04. 07. 2017. u 06:46 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nasljednik imenjaka Buffona šokirao je ne samo navijače Milana nego cijeli nogometni svijet. Gianluigi Donnarumma (18) je prije nepunih mjesec dana odbio produžiti ugovor s Milanom, klubom koji ga je gurnuo na veliku scenu, na nagovor agenta Mina Raiole. A sada stižu nove informacije.

Sky Sports javlja da je došlo do velikog obrata u cijeloj sagi pa bi Donnarumma kroz narednih par dana trebao produžiti ugovor s Milanom!

Ugovor će ga obvezati sljedećih pet godina, a dobit će godišnju plaću od šest milijuna eura čime će postati najplaćeniji igrač Milana i jedan od najplaćenijih igrača lige!

Svemu ovome došao je kraj nakon što je Donnarumma navodno odbio 13 milijuna eura godišnje koje mu je nudio PSG, javlja Goal.hr.

No, u priči postoji caka, a ona se zove Antonio Donnarumma (26). Riječ je o Gigijevom starijem bratu, koji je prošao omladinsku školu Milana, ali mu je angažman u slavnom klubu bio kratkog vijeka. Vrijeme je uglavnom provodio na posudbama i nikad nije zaigrao za prvu momčad.

Sada se vraća u Milan i to samo zato što je bio jedan od uvjeta njegova mlađeg brata, odnosno dogovor obitelji i agenta Mina Raiole. Obitelj Donnarumma je dobila sve što je tražila, ali ipak je za vjerovati kako su u cijeloj priči veći pobjednici čelnici Milana. Uspjeli su zadržati golmana oko kojeg je planiran projekt i oko kojeg se gradi momčad, a neće ga izgubiti bez odštete.

Jer po novom ugovoru otkupna klauzula će biti 50 milijuna eura ako se Milan ne plasira u Ligu prvaka iduće sezone, odnosno 100 milijuna ako to uspije. Svi sretni i zadovoljni.

Kopirati
Drag cursor here to close