MNL MZ Široki Brijeg

Dobrič-Provo-Grabova Draga u svom prvom, a Kočerin u šestom finalu na Pecari

Finalni susret između Mjesne zajednice Dobrič-Provo-Grabova Draga i Mjesne zajednice Kočerin na rasporedu je u subotu, 17. kolovoza, s početkom u 19:00 sati na stadionu Pecara.
Sport / Flash | 13. 08. 2019. u 16:20 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konferencija za medije, povodom finala Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokoga Brijega, održana je u utorak u press centru stadiona Pecara.

Finalni susret između Mjesne zajednice Dobrič-Provo-Grabova Draga i Mjesne zajednice Kočerin na rasporedu je u subotu, 17. kolovoza, s početkom u 19:00 sati na stadionu Pecara. Ulaz je slobodan.

Predsjednik Športskog saveza Grada Širokoga Brijega Ivan Zeljko čestitao je finalistima 19. izdanja Malonogometne lige i zaželio im sreću u finalnom susretu.

Foto: Bljesak.info / Press konferencija uoči finala MNL MZ Grada Širokoga Brijega (Ivan Zeljko)

Predstavnici MZ Dobrič-Provo-Grabova Draga, kojima je ovo prvi ulazak u finale, pozvali su navijače i simpatizere na južnu tribinu i na veliku proslavu nakon završetka utakmice, koja će se održati na prostoru Osnovne škole u Provu. Inače, dosadašnji najbolji plasman ova mjesna zajednica ostvarila je prošle godine kada su se uspjeli plasirati u osminu završnice.

Foto: Bljesak.info / Press konferencija uoči finala MNL MZ Grada Širokoga Brijega (Predstavnici MZ Dobrič-Provo-Grabova Draga

Kočerinjanima je ovo šesto sudjelovanje u finalu, a tri puta su podizali pehar namjenjen osvajačima Lige. Navijači Kočerina bit će smješteni na sjevernoj tribini, a proslava nakon utakmice bit će organizirana ispred Osnovne škole Kočerin.

Foto: Bljesak.info / Press konferencija uoči finala MNL MZ Grada Širokoga Brijega (Predstavnici Kočerina)

Susret će se, kao i prošle godine, igrati dva puta po 40 minuta, a svi prijavljeni igrači moći će ući u igru.

Pobjednik će predstavljati Grad Široki Brijeg na ovogodišnjem izdanju Lige Hecegovine koja se odigrava u Posušju. Predstavnik Širokog Brijega, u srijedu, 21. kolovoza, igra četvrtfinalni susret protiv predstavnika Ljubuškog.

Kopirati
Drag cursor here to close