genij, lumen...

Čudo od djeteta: Ronaldo završio samo šest razreda osnovne!

Sport / Flash | 05. 08. 2017. u 13:33 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svjetski mediji pišu kako se Cristiano Ronaldo sramotio na sudu u Madridu, pred kojim se našao zbog optužnice da je oštetio Španjolsku za 14,7 milijuna eura poreza.

Tereti ga se da je novac zarađen od marketinških prava od 2011. do 2014. sakrivao na tajne račune u druge zemlje.

"Da se ne zovem Cristiano Ronaldo i nisam slavan, ne bih ni sjedio ovdje", kukao je najbolji nogometaš svijeta prije nekoliko dana u sudnici.

Sutkinja Monica Gomez Ferrera na to je hladno uzvratila:

"Griješite. Puno anonimnih ljudi bilo je na vašem mjestu. Vi ste pod istragom zbog kriminalne radnje zasnovane na dokazima državnog odvjetnika i moja je dužnost donijeti odluku."

U nastavku suđenja Ronaldo je s kmečanja da mu se sudi samo zato što je slavan, promijenio taktiku, pa se sada brani time da je neobrazovan:

"Ne znam ništa o porezu, ali ni o dosta drugih stvari izvan nogometnog terena. Pa kako ću varati na porezu kada imam samo šest razreda osnovne škole?!"

Zatim je počeo hvaliti sam sebe, objašnjavajući da je on skroman i pošten:

"Ne želim da me se tretira bolje od drugih zato što sam slavan ili jer se zovem Cristiano Ronaldo. Zapravo to želim, ali samo na terenu. U sudnici želim imati tretman kao i svi drugi, obični ljudi. Međutim, ne znam zašto sam ovdje jer sam uvijek bio pošten i plaćao sam porez. Ni moj agent Jorge Mendez također ne treba biti ovdje jer on je pošten kao ja."

O que incomoda as pessoas é o meu brilho, insetos só atacam lâmpadas que brilham!!!!

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) onAug 1, 2017 at 7:31am PDT

Samozaljubljeni Ronaldo na svom je Instagramu kazao kako je on zapravo genij, dodavši slikovito - "kukci atakiraju samo lampu koja blješti".

Njegov genij, tvrdi on, iritira druge ljude i zato ga napadaju.

Njegov je status na Instagramu za manje od pola sata dobio milijun lajkova!? Što reći, koju posluku porati...

Razočaran i iznerviran, Ronaldo je ponovno naglasio kako u Engleskoj nikad nije imao tu vrst problema i rado bi se tamo vratio, jer mu je u Španjolskoj pun kufer svega.

Što god da se u njegovoj glavi ovih dana odvijalo, evidentno je zasad da se vratio samo treninzima Reala.

Kopirati
Drag cursor here to close