uspješan vikend

Cro Star odličan u Zagrebu i Imotskom

Sport / Flash | 03. 04. 2016. u 12:17 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, imao je vrlo uspješan vikend. Na dva turnira osvojeno je 16 medalja - tri zlata, tri srebra i 10 bronci.

U Zagrebu je održan veliki međunarodni taekwondo turnir 'Plemeniti turnir Zaprešića', na kojem je sudjelovalo 660 natjecatelja iz šest zemalja. Pet natjecatelja Cro Stara se u vrlo jakoj konkurenciji izborilo za pet medalja.

Hrvoje Marijanović, inače aktualni državni prvak, osvojio je zlato. David Marijanović, aktualni državni viceprvak, osvojio je srebro.

Luka Penavić, Una Damjanović i Denis Dujmović osvojili su brončane medalje.
Turnir se održao na elektronskoj opremi Daedo na 10 borilišta, a ovaj turnir je bio i kriterijski za hrvatski taekwondo reprezentaciju, zbog čega je i konkurencija bila jako brojna i oštra.

U Imotskom je održan Memorijalni taekwondo turnir 'Josip Jović', na kojem je nastupilo 540 natjecatelja iz tri države. Za Cro Star su pored kadeta i juniora nastupili i početnici i natjecatelji najmlađeg uzrasta, koji su se u brojnoj konkurenciji uspjeli izboriti za medalje, te zaslužuju veliku pohvalu.

Zlato su osvojili David Marušić (aktualni državni prvak) i Martina Arapović. Srebro su osvojili Mihaela Čolaković i Dominik Granić.


Broncu su osvojili Dora Marušić (aktualna državna prvakinja), Sebastian Vučić, Ivo Planinić, Josip Bevanda, Roko Baković, Duje Živkušić, Viktoria Penavić.

Turnir je održan na elektronskoj opremi Daedo na šest borilišta.

Treneri Klaudia Marić i Damir Šunjić su prezadovoljni uspjehom svojih natjecatelja, jer je konkurencija na oba turnira bila zaista brojna. Na turniru u Imotskom su sudili i suci Cro Stara Miran Đorđevski (sudac 1. klase) i Vlatka Živkušić (sutkinja 3. klase).

Kopirati
Drag cursor here to close