Mirko Filipović

Cro Cop žestoko oprao biskupa lovca: Ovo ne ide da ga je*eš

Slučaj biskupa-lovca je zaintrigirao i proslavljenog hrvatskog borca Mirka Filipovića, koji je na svom profilu na Facebooku napisao oštar komentar.
Sport / Flash | 16. 01. 2019. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mons. Vjekoslav Huzjak, biskup bjelovarsko križevački u petak, 11. siječnja je u lovu teško ozlijedio drugoga lovca. Nesreća u lovu dogodila se u prijepodnevnim satima u lovištu kod mjesta Kraljeva Velika, na području Lipovljana.

Biskup Huzjak (58), inače strastveni lovac, sudjelovao je u organiziranom i prijavljenome lovu te su, prema policijskom pripćenju o događaju u kojem nije naveden identitet biskupa, on i drugi lovac nalazili na susjednim čekama udaljenima oko 90 metara.

U jednom trenutku biskup je iz lovačkog karabina pucao u divlju svinju, koju je promašio te je puščano zrno pogodilo 64-godišnjaka u natkoljenicu, prenosi hrvatsko izdanje Večernjeg lista.

Biskup Vjekoslav Huzjak, čim je to bilo moguće, u bolnici je pohodio u nesretnome slučaju ozlijeđenog lovca, te mu osobno izrazio žaljenje.

Slučaj je zaintrigirao i proslavljenog hrvatskog borca Mirka Filipovića, koji je na svom profilu na Facebooku napisao oštar komentar.

''To je stvarno sramota. Taj lik sigurno nije bio zabrinut za usjeve svojih župljana ili za eko ravnotežu u svom području, već mu je to gušt i zabava. A staviti u istu rečenicu svećenik, puška, pucanje i ubijanje iz zabave, jednostavno ne ide ga je*eš'', napisao je Cro Cop u komentaru na Facebooku.

Kopirati
Drag cursor here to close