Željo ima pojačanje

Crnov: Sretan sam što sam došao u najveći bh. klub

Sport / Flash | 14. 01. 2017. u 12:21 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FK Željezničar predstavio je posljednja igračka pojačanja, Gorana Zakarića i Ivana Crnova, koji će se u narednom periodu pokušati nametnuti šefu struke ''plavih'' Slavku Petroviću pred nastavak sezone 2016/17. Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Zakarić i Crnov bi trebali popuniti igračku slagalicu Petrovića, koji u drugom dijelu sezone prvenstva BiH želi osigurati sudjelovanje u europskim natjecanjima, te, ukoliko se ukaže prilika, ''napasti'' i titulu prvaka.

Zakarić, koji je osvojio titulu prvaka BiH s ekipom Zrinjskog iz Mostara, izjavio je na današnjoj konferenciji za medije da je duže vrijeme pregovarao sa Željezničarom, te da mu je velika čast što će nositi dres velikog bh. kluba.

''Nakon perioda pregovora uspio sam se dogovoriti s ljudima iz kluba i moram reći da mi je veoma drago zbog toga. Drago mi je da sam došao u najveći klub u državi. Jedva čekam da izađem na teren i predstavim se svima. Nadam se da ću biti zdrav i da ću se uspjeti nametnut treneru'' rekao je Zakarić koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa Željezničarom.

Crnov je potpisao ugovor na godinu i pol, a prethodno je nastupao za Široki i Zrinjski, te kratko za moldavski Šerif.

''Sretan sam što sam došao u najveći bh. klub. Znao sam da je Željezničar pravi izbor. Sada se moram s ekipom dobro pripremiti za ispunjenje ovosezonskog cilja, a to je plasman u Europu'', ističe Crnov.

Suradnju s ''plavim'' timom produžio je Darko Marković, koji vjeruje da Željezničar na proljeće neće razočarati navijače.

''Čast je i velika obaveza biti u ovom klubu, koji je najveći u državi. Mislim da ćemo se dobro spremiti i ostvariti ciljeve. Naši navijači, koji nam daju veliku podršku, to i zaslužuju'', rekao je Marković.

Na konferenciji za medije je priopćeno da je dosadašnji glavni skaut kluba Aldin Čenan imenovan novim sportskim direktorom Željezničara.

''Slažemo dobru ekipu. Doveli smo igrače koji žele da rade i koji nemaju problem da se podrede kolektivu. Želimo dovesti pojačanja na još dvije pozicije, ali u ovom trenutku ne bih govorio o imenima. Mislim da na svakoj poziciji trebamo imati dva dobra igrača'', rekao je Čenan.

Nije želio komentirati status Križmana, pregovori s Boccaccinijem su u tijeku, dok je za Jahića rekao da ''trenira punom parom'', te da će trener Petrović odlučiti o njihovom statusu u ekipi.

Kopirati
Drag cursor here to close