Završna borba

Čitlučani na Međunarodnom finalu City Games 3. rujna u Biogradu na Moru

Sport / Flash | 22. 08. 2016. u 11:16 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon sto dana turneje, tijekom koje je vesela City Games karavana obišla četrdesetak mjesta u Bosni i Hercegovini te susjednih zemalja, 3. rujna u Biogradu na Moru (RH) održat će se Međunarodno finale tih popularnih ljetnih igara.

- Biogradskom rivom bi trebalo prodefilirati šest ekipa, redom državih prvaka koji će dati sve od sebe u borbi za apsolutnu krunu popularnih ljetnih igara -izjavio je Miroslav Krzyk, autor projekta i direktor agencije Adria events koja organizira finale u suradnji s Gradom Biogradom na Moru.

Krzyk dodaje kako je u pitanju iznimno jaka i motivirana konkurencija, najbolji od najboljih i da se samim time može očekivati vrhunsko ozračje i neizvjesno nadmetanje do samoga kraja.

Bosnu i Hercegovinu će predstavljati ekipa "Brotnjo" iz Čitluka, iz Hrvatske dolazi ekipa "Daj Mare" s Krka, boje Crne Gore branit će "Casa Igalo" iz Herceg Novog, dok je predstavnik Srbije "Kragujevac". Italija šalje ekipu "Moconesi", a za Sloveniju će igrati "Velenje".

Neizostavni dio svakog City Gamesa susreta, pa tako i ovoga velikoga međunarodnoga finala, jeste publika koja će svojom potporom s tribina pomoći ekipama u završnoj borbi. Stoga su organizatori odlučili nagraditi sve posjetitelje i navijače besplatnim ulazom, napominju iz Agencije Adria events.

Za više informacija mogu se posjetiti službene stranice www.city-games.com , a igre se mogu pratiti i putem Facebooka, Twittera i Instagrama.

Kopirati
Drag cursor here to close