zadar open

Četiri zlata i 18 medalja za Cro Star u Zadru

Sport / Flash | 19. 06. 2016. u 12:00 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu se u zadarskim Jazinama u organizaciji taekwondo kluba Plovanija održao međunarodni taekwondo turnir 'Zadar Open 2016.', na kojem je nastupilo oko 500 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Slovačke i Hrvatske.

Mostarski taekwondo klub Cro Star, kojeg vodi trenerica Klaudia Marić, ostvario je odličan rezultat. Osvojeno je 18 medalja i ekipni pehar.

Četiri zlata osvojili su Ivo Planinić, Tomislav Tošić, Hrvoje Marijanović i Dora Marušić.

Srebrni su bili Roko Baković (2 srebra), Viktoria Penavić (2 srebra), Dorijan Matić, Ivan Grle, David Marušić.
Sedam bronci osvojili su Tamara Majerski, Josip Bevanda, Vanesa Matić, Nikola Aničić, Dominik Granić, Fabijan Bagarić, Jana Zubonja.

Ekipni pehar osvojen je za 3. mjesto u limačima, koji su najmlađi uzrast na turniru.

''Cijela ekipa je bila odlična, motivirana, dobro raspoložena i zaslužuju pohvalu za svoj nastup. Posebno bih htjela pohvaliti naše male limače, od kojih su neki po prvi put nastupili, ali su pokazali koliko su borbeni i svojim pobjedama su u nekoliko navrata izmamili pljesak publike'', kazala je trenerica Cro Stara Klaudia Marić.

Čapljinci, koji treniraju u Cro Staru, Tomislav Tošić i Jana Zubonja su nakon zlata nedavno u Fojnici opet pokazali svoju kvalitetu. Tomislav je osvojio zlato, a Jana broncu.

''Tomislav i Jana su se super uklopili u naš klub, i među ekipu ali i našim metodama rada, što njihovi rezultati i pokazuju. Daju sve od sebe na treningu, i drago mi je da rezultati ne izostaju'', dodala je trenerica Klaudia Marić.

Turnir u Zadru se održao na sedam borilišta s elektronskom opremom Daedo.

Ekipu u Zadar su vodili treneri Klaudia Marić i Miran Đorđevski, i ovo je Cro Staru bio posljednji turnir u prvom dijelu sezone. Krajem lipnja slijedi polaganje za pojaseve, zatim ide kratka stanka, nakon koje kreću pripreme.

Kopirati
Drag cursor here to close