Finale

Capello: Navijat ću za Juventus

Sport / Flash | 03. 06. 2017. u 15:02 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Talijanski trener Fabio Capello, koji je tijekom karijere imao priliku sjediti na klupi oba kluba koji će večeras igrati u finalu Lige prvaka, izjavio je da će navijati za Juventus, javlja agencija Anadolija.

Capello je i sa Real Madridom i sa Juventusom osvojio po dva naslova nacionalnog prvaka. Kasnije su “Juveu“ titule oduzete zbog afere sa namještanjem rezultata utakmica. Sa “starom damom“ je i kao igrač bio prvak Italije, i to tri puta.

“Navijaću za Juventus večeras. Istina je da bih trebao biti podijeljen 50:50, ali talijanska zastava će se tamo vioriti. Podržat ću talijanski klub“, bio je jasan Capello, a potom je ukratko analizirao Real:

“Keylor Navas je sazrio kao golman i često je spašavao Real ove sezone. On igra skoro kao libero i unaprijed može predvidjeti šta će se dogoditi. Sergio Ramosa je jako teško pokrivati kod prekida, jer se kreće na osnovu različitih blokova, koje mu postavljaju saigrači, dok Cristiana Ronalda morate paziti više nego loptu. On uvijek predviđa kretnje kod postizanja golova.“

Juventus i Real Madrid večeras sa početkom u 20.45 sati na stadionu Millennium borit će se ga pehar pobjednika Lige šampiona. Pravdu će dijeliti Nijemac Felix Bricht.

Kopirati
Drag cursor here to close