Široki Brijeg

Braća Kvesić na prijamu kod gradonačelnika Kraljevića

Braća Kvesić nalaze se u TOP 10 svjetske ljestvice u svojim kategorijama.
Sport / Flash | 31. 07. 2018. u 16:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak, 31. srpnja 2018. godine, gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević primio je karataše Anđela i Ivana Kvesića.

Braća Anđelo i Ivan Kvesić članovi su Karate kluba Hercegovina-Zagreb, inače hrvatski državni reprezentativci, Ivan u kategoriji do 84kg, a Anđelo +84kg. Također, jedni su od najuspješnijih športaša Širokog Brijega, za što su i proglašeni u posljednje dvije godine.

Na Europskom prvenstvu održanom u svibnju u Novom Sadu Ivan je osvojio srebrnu medalju u kategoriji do 84kg. Obojica se nalaze u TOP 10 svjetske ljestvice u svojim kategorijama.

Nakon završenih sedmodnevnih visinskih tjelesnih priprema na Kupresu iskoristili su nekoliko slobodnih dana da navrate u rodni kraj i posjete obitelj.

Inače, ove pripreme su odradili za predstojeće Svjetsko prvenstvo koje se održava u Španjolskoj i ciklus turnira koji se boduju za plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine.

''Puno je teže kvalificirati se na Olimpijske igre, nego na Igrama možda uzeti medalju'', poručila su braća Kvesić.

Gradonačelnik Kraljević je čestitao braći Kvesić na njihovim uspjesima i poželio im još mnogo medalja oko vrata. ''Vaš rad i trud iz kojeg proizlazi uspjeh je samo dokaz koliko se ulaganje može isplatiti. Također, vi ste i potvrda i jedan od primjera koliko je Široki Brijeg sportski grad'', rekao je između ostalog Kraljević.

Braća Kvesić su se zahvalila gradonačelniku Kraljeviću na dosadašnjoj sveopćoj potpori u njihovoj uspješnoj karijeri.

 

Kopirati
Drag cursor here to close