našli zamjene neymaru?

Borussia traži 150 milijuna za Dembelea, Coutihno već Barcin?

Sport / Flash | 08. 08. 2017. u 18:14 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona pokušava pronaći adekvatnu zamjenu za Neymara, a jedan od glavnih ciljeva je Ousmane Dembele iz Borussije Dortmund.

Zastupnici Blaugrane Oscar Grau i Raul Sanllehi nalaze se u Njemačkoj kako bi pregovarali o prelasku mladog francuskog reprezentativca na Camp Nou, a bundeligaš traži 150 milijuna eura kako bi ga pustili.

Pregovarači katalonskog kluba pokušavaju tu cijenu spustiti na 120 milijuna, ali u Dortmundu znaju da Barca ima novca ''za bacanje'', jer je za Neymara uzela 222 milijuna od PSG-a.

L'Equipe piše kako je Barcelona sve dogovorila s Dembeleom, a preostaje samo da se nađe modus po kojom joj Borussia ne bi uzela veći dio kolača dobivenog za nedavni rekordni transfer u povijesti nogometa.

Dogovorili prelazak Coutinha

Čini se kako je sve gotovo po pitanju Coutinha. Katalonski dopisnik za ESPN Jordi Blanco navodi kako je Liverpool pristao na Barceloninu ponudu te će Philippe Coutinho i službeno postati novi igrač katalonskog diva u iduća tri dana.

ESPN je iz krugova bliskih igraču doznao kako je brazilska zvijezda već ranije obavijestila Liverpool (točnije, trenera Kloppa) kako želi otići u Barcelonu, te želi realizirati taj transfer. Engleski klub u tom trenutku je postao svjestan da gubi bitku te se očekuje kako će transfer ubrzo biti zaključen.

Barcelona će navodno morati "istresti" 90 milijuna eura, uz dodatnih 30 milijuna eura bonusa. Time bi ovo bio drugi najskuplji transfer u povijesti nogometa, odmah iza Neymarovog, odnosno - ovisno o tome kako će biti dobri pregovarači po pitanju Dembelea.

Kopirati
Drag cursor here to close