Zamalo

Bolje sutra… i tako devet godina malo sutra

Bešlić je u svom govoru čestitao mladima na uspješnim rezultatima, te zahvalio što na taj način uspješno promoviraju Mostar i svoje klubove kako u BiH, tako i u inozemstvu.
Sport / Flash | 22. 06. 2020. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na današnji dan prije devet godina mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić rekao je javnosti i mladim nadama mostarskog sporta kako se nada ''da će dvorana biti dovršena na vrijeme kako bi Mostar bio domaćin europskom omladinskom rukometnom prvenstvu 2013. godine''.

Naime, 22. lipnja 2011. godine na stranicama portala Bljesak.info objavljena je vijest o prijemu najboljih sportaša u prostorijama mostarskog Sportskog saveza.

Tekst prenosimo u cijelosti:

''Danas je u Sportskom savezu Grada Mostara upriličen prijam za najuspješnije sportaše i sportašice grada na Neretvi. Veliki broj prisutnih dječaka, djevojčica, trenera, učitelja, profesora pozdravio je predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić, te gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Bešlić je u svom govoru čestitao mladima na uspješnim rezultatima, te zahvalio što na taj način uspješno promoviraju Mostar i svoje klubove kako u BiH, tako i u inozemstvu.

Ovom prilikom uručena su priznanja za najuspješnije pojedince i kolektive. Nakon uručivanja priznanja upriličeno je slikanje na gradilištu sportske dvorane u Centru II uz transparent "Dvorana za bolje sutra mostarskog sporta".

Bešlić je također spomenuo i kako postoje financijske poteškoće oko radova na dvorani, ali da se to uz pomoć prijatelja, donatora i drugih institucija nastoji prevazići, te je izrazio nadu da će dvorana biti dovršena na vrijeme kako bi Mostar bio domaćin europskom omladinskom rukometnom prvenstvu 2013. godine.

Napomenut ćemo da je Mostar pored drugih gradova, Dubrovnika i Kotora, kandidat za domaćinstvo Mediteranskih igara 2021. godine.

Mostarski gradonačelnik je predstavljajući zajedničku inicijativu triju gradova istaknuo kako ova tri grada pod zaštitom UNESCO-a putem sporta i organizacije velikih sportskih natjecanja nastoje promovirati ideju zajedništva, pomirenja i olimpijskih vrijednosti''.

Kopirati
Drag cursor here to close