Drlje apelira na Savez!

Bojan je najveći mostarski sportaš svih vremena. Zaslužio je nagradu!

Dalibor Drlje, bivši novinar, sportski djelatni i savjetnik apelirao je na Sportski savez Grada Mostara da Bojanu Bogdanoviću udjeli nagradu u predstojećem izboru sportaša Mostara.
Sport / Flash | 11. 01. 2020. u 09:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dalibor Drlje, bivši novinar, sportski djelatni i savjetnik apelirao je na Sportski savez Grada Mostara da Bojanu Bogdanoviću udjeli nagradu u predstojećem izboru sportaša Mostara.

''Vrijeme je da se počnu cijeniti naši ljudi. Bojan je najveći mostarski sportaš svih vremena. Zaslužio je nagradu! Dajte mu je! Nemojte zapostavljat veličinu'', kaže Drlje.

Ne vjeruje da Sportski savez Grada Mostara do sada nije nagradio Bojana Bogdanovića, poznatog mostarskog košarkaša i pravu NBA zvijezdu.

''Kako to da zvijezda najjače lige na svijetu nikada nije izabrana za sportaša grada, grada iz kojega je ponikao. Bojan je dugogodišnji reprezentativac Hrvatske. Igrač koji je sa 17 godina potpisao milijunski ugovor s Realom iz Madrida. Taj iznos je i danas nezamisliv za 99 posto naših sportaša, a kamoli tada. Osim za Zrinjski igrao je za Cibonu, Fenerbahce, zatim je otišao preko oceana. Brooklyn, Indiana i danas Utah. Sve vrhunski ugovori. Daleko je najplaćeniji sportaš s ovih prostora i uvijek zvijezda momčadi. Mostar je zbilja dao vrhunske sportaše, ali čast svima, nikad nitko toliko godina nije bio na toj razini. Vrhunski u najjačoj ligi svijeta'', kaže Drlje.

Pohvalio je Sportski savez Grada Mostara, kao jednu od rijetkih institucija u gradu na Neretvi, koja je u potpunosti ujedinjena i koja funkcionira na zbilja respektabilnoj razini.

''Međutim, iz godine u godinu smo svjedoci jako lošeg načina kriterija prilikom izbora sportaša godine. Da se razumijemo svi oni koji se nađu u izboru su kvalitetni i istaknuti te zaslužuju pohvalu i neku nagradu. Ali jednostavno se ne mogu oteti dojmu da je izbor loš, katastrofalan i sumnjivog izbora'', rekao je Dalibor Drlje.

Kopirati
Drag cursor here to close