Posjeta

Bilderi kod ministra u Mostaru

Borislav Stjepanović je u muškoj konkurenciji osvojio drugo mjesto, a među top pet ušao je i Igor Koluder, koji je zauzeo četvrto mjesto, priopćeno je iz ministarstva.
Sport / Flash | 23. 10. 2019. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Ministar Hadžović i sportaši

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa HNŽ-a, Rašid Hadžović, ugostio je svjetsku prvakinju Elmu Škaljić i Igora Koludera, koji su na Svjetskom natjecanju u body buildingu, Slovenija Open, osvojili vrijedne nagrade, te Elvedina Škaljića, čelnika ''Mo klub'' Mostar.

Kako je priopćeno iz ministarstva, uspješni bosanskohercegovački body building tim je na Balkan Open šampionatu u Srbiji početkom listopada osvojio čak sedam zlatnih medalja, a na Slovenija Openu na Svjetskom natjecanju ponovo su ostvarili povijesni značajne rezultate, osvojivši četiri zlatne, dvije srebrene i jednu brončanu medalju.

Elma Škaljić je na Slovenija Openu osvojila prvo mjesto u svojoj kategoriji, te je ujedno i prva žena u BiH koja je nositelj dvije profesionalne Pro Crad licence, Procard licence međunarodne federacije WFF, te licence federacije IBFF. Za Elmu je to bio i prvi nastup u pro ligi, gdje je odmah ušla u top pet i zauzela treće mjesto.

Borislav Stjepanović je u muškoj konkurenciji osvojio drugo mjesto, a među top pet ušao je i Igor Koluder, koji je zauzeo četvrto mjesto, priopćeno je iz ministarstva.

Ministar Hadžović je upustio iskrene čestitke bh. building timu na povijesnim ostvarenim rezultatima, te predstavljanju BiH u pozitivnom svjetlu, kao zemlju uspješnih sportaša i ambasadora koji nižu mnogobrojne uspjehe, te poželio mnogo sreće u budućem radu.

Kopirati
Drag cursor here to close