''Posuški đir''

Biciklijadom otvoreno ''Posuško lito'' 2017

Sport / Flash | 03. 07. 2017. u 05:54 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji Biciklističkog kluba Pony jučer je službeno otvoreno Posuško lito 2017.

Biciklisti su se okupili na Trgu hrvatskih branitelja odakle je krenuo đir kroz glavne ulice grada, južnom i sjevernom zaobilaznicom da bi se vratili na mjesto okupljanja gdje su se mogli okrijepiti uz hranu i piće za koje su se pobrinuli sponzori.

Trg je bio prepun biciklista koji nisu bili samo iz Posušja nego i iz susjednih općina i gradova., priopćeno je

Prije samog početka bicikliranja, nazočnima se obratio predsjednik Sportskog saveza općine Posušje Zvonimir Širić koji je službeno otvorio Posuško lito, priopćeno je.

Nakon njega riječ je preuzeo član Biciklističkog kluba Pony Marinko Šego koji je zamolio sve bicikliste za oprez i dao im upute za vožnju. Na ovom događaju nije se osjetio generacijski jaz. Sudjelovali su oni najmlađi biciklisti pa sve do starijih i uživali u kombinaciji rekreacije, druženja i novih poznanstava. A u tome ih nije zaustavila koja kapljica kiša. Najmlađim biciklistima staza je bila kraća, dok su oni stariji nakon malo manje od sat vremena vožnje, vratili se na Trg, gdje se nastavilo druženje uz pjesmu, zabavu, hranu i piće.

Posjetitelji biciklijade nisu krili oduševljenje organizacijom i najavljuju ponovno dolazak sljedeće godine, dok se organizatori zahvaljuju svima onima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji ovog hvalevrijednog događaja.

Ovo je tek četvrti održani događaj u sklopu manifestacije Posuško lito 2017. Posjetitelje do rujna očekuje bogat kulturno-zabavni i športski program, za vrijeme kojeg Posušje biva središte zanimljivog sadržaja u cijeloj Hercegovini pa i šire. Već sutra na večer počinje daleko najposjećeniji događaj – Malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje.

Kopirati
Drag cursor here to close