GRAD PRVAK

Bešlić i Šišić: Mostar je najsportskiji grad u BiH

Sport / Flash | 14. 06. 2017. u 13:33 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar je najsportskiji grad u BiH, ustvrdili su mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić na današnjem prijamu kojeg su organizirali za sportaše Hrvatskog športskog kluba "Zrinjski" Mostar, Hrvatskog muškog rukometnog kluba "Zrinjski" Mostar i Stolnoteniskog kluba Mostar.

Nogometaši su osvojili državno prvenstvo, rukometaši državni kup, a stolnotenisači su se "okitili" objema titulama.

"Grad Mostar je ponosan na vas i na nama je sada još veći pritisak da vam, unatoč nezavidnoj gospodarskoj i političkoj situaciji gradu, osiguramo bolje uvjete za rad. Ali ne samo vama već i drugim sportskim kolektivima i pojedincima",  kazao je Bešlić.

Predsjednik gradskog Sportskog saveza Hasan Šišić dodao je kako Mostar ima 12 premijerligaša te da su sportski kolektivi iz tog grada u zadnjih mjesec dana osvojili četiri naslova državnog prvaka te dva naslova pobjednika državnog kupa.

"Ovo je praznik sporta i jako sam sretan zbog toga. Posljednjih mjesec dana dogodile su se stvari koje nismo mogli sanjati. Ovo treba doživjeti", kazao je Šišić u emotivnom obraćanju.

Zahvalio je svim sportašima i sportašicama Mostara na ostvarenim rezultatima te im poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu.

Na kraju druženja predstavnicima sportskih kolektiva uručena su prigodna priznanja i nagrade.

Kopirati
Drag cursor here to close