problematični tenisač

Bernard Tomić opet "briljira": Predao meč jer mu se nije dalo igrati

Sport / Flash | 15. 01. 2016. u 09:26 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Australski tenisač, inače Hrvat podrijetlom iz BiH (majka i otac su mu iz Bosne), Bernard Tomić ponovo se našao na udaru kritičara jer je, čini se bez razloga, predao četvrtfinalni meč na ATP turniru u Sydneyju.

"Osjećao sam se loše sinoć i bilo mi je teško odigrati dva meča u jednom danu. Bila je dobra odluka ne završiti meč, s obzirom na to da sam bio bolestan", rekao je Tomić na konferenciji za medije nakon dvoboja s Rusom Tejmurazom Gabašvilijem.

No, prvi nositelj turnira imao je nesreću da su kamere i mikrofoni uz teren uhvatili njegov razgovor s Mohamedom Lahyanijem, u kojem se Tomić požalio švedskom sucu da mu se ne isplati mučiti za malo bodova koje može osvojiti te da mu ulazak u finale donosi napredak od samo jednog mjesta na ATP ljestvici. Tomić se samo nasmijao na te primjedbe.

"Da, rekao sam mu, dva meča, bolestan, osvojim turnir, a napredujem samo jedno mjesto. Ne zvuči baš dobro za mene, zar ne", retorički je završio Tomić odgovor na pitanje o razgovoru sa sucem te dodao da će se prema Melbourneu zaputiti kad se dobro odmori.

Kopirati
Drag cursor here to close