Dvorana mijenja ime

Beogradska arena nosit će ime po brendu hrvatske kompanije

Atlantic grupa jedina je dostavila ponudu za glavnog sponzora iako se ovoga ljeta špekuliralo kako najveće šanse imaju Samsung i Huawei
Sport / Flash | 13. 10. 2017. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Beogradska arena idućih pet godina nosit će naziv Štark arena, a glavni sponzor joj je hrvatska Atlantic grupa čiji je osnivač i većinski vlasnik Emil Tedeschi. To je bila i jedina pristigla ponuda iako se ljetos špekuliralo kako najveće šanse za sponzorstvom imaju Samsung i Huawei.

Ugovor o sponzorstvu beogradska Arena će zaključiti u idućih 15 dana, a njime će se detaljno međusobno regulirati prava i obveze, piše Danas.rs. U potragu za novim sponzorom krenulo se putem javnog poziva ovoga lipnja na kojega su se mogle prijaviti domaće i strane pravne osobe. Srbijanski mediji neslužbeno su nagađali kako je Atlantic grupa ponudila nešto manji iznos od traženih 1,25 milijuna eura.

''Beogradska arena će nositi naziv po poznatom domaćem brendu, i to nam je jako važno. U ovom objektu održane su velike gospodarske, političke, zabavne i kulturne manifestacije značajne i za sam grad. Malo ih se može u Europi pohvaliti ovakvim zdanjem'', rekao je Siniša Mali, gradonačelnik Beograda te najavio velike investicije koju Arena očekuje iduće godine.

''Ulagat ćemo u najsuvremeniju opremu koja će biti spremna do Final foura u svibnju. Objekt će imati medijsku kocku, novo ozvučenje, LED osvjetljenje'', dodao je on, prenosi Tportal.hr.

''Brendovi koje okuplja Atlantic u svom porftelju imaju dugu tradiciju kvalitete, a najdublje korijene pustio je Štark, simbol pažnje, brige i prijateljstva koje predstavlja i prepoznatljiv simbol štarkovog srca. Iste vrijednosti ćemo promovirati i u našem partnerskom projektu Štark areni'', rekao je potpredsjednik Atlantic grupe Neven Vranković.

Tedeschijeva Atlantic grupa jedina je dostavila ponudu za glavnog sponzora iako se ovoga ljeta špekuliralo kako najveće šanse imaju Samsung i Huawei. U Srbiji Atlantic grupa ima vlasništvo nad kompanijama Grand Prom, Soko Štark i Foodland, kao i proizvodne pogone Palanačkog kiseljaka i Multivite.

Kopirati
Drag cursor here to close