prvak drugome prvaku

Beljo čestitao Ćatiću: "Adnane, uživao sam u tvom boksu!"

Sport / Flash | 21. 02. 2016. u 12:41 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novom (starom) prvaku svijeta po WBA verziji Adnanu Ćatiću (Felixu Sturmu) čestitao je prvak Europe po WBO verziji Damir Beljo, koji se obratio svojim fanovima na Facebooku.

'Večeras smo imali priliku gledati odličan meč, vrijedan svjetske titule, a i puno više! Uživao sam u boksu i uistinu od srca hvala Adnane na ovakvom meču, stavu i na kraju govoru...

Adnan u 37. godini, u izvrsnoj psihofizičkoj spremi protiv "Ruske mašine", meč je bio izvrstan i sve ovo zaslužuje da im se obojici oda ogromno priznanje, posebno Adnanu, jer ipak ima 37 godina i stvarno je sve ostavio u meču, išao je i gorio za pobjedom i teško da se u ovakvim mečevima može očekivati velika dominacija jer je to nerealno, jer to su TOP boksači ali ono što je on pokazao je bilo odlično s obzirom na protivnika kojeg je imao i uzeo je po 5 put svjetsku titulu!. Majstore svaka čast na svemu, Bog ti podario zdravlja, sreće i blagoslova.
', napisao je Damir Beljo na Facebooku, te dodao:

'Bit će uvijek nažalost onih koji će naći razlog da negativno komentiraju pa vjerojatno i na ovu moju izjavu, ali mislim da bi svi trebali samo da uživamo u svim našim sportašima, svim uspjesima, bilo da su sportaši iz BiH, HR, Srbije, CG... Svi smo mi susjedi i svi se mi razumijemo i zašto bi bili zavidni ili dijelili na "naše" i "njihove" ... Svi smo Božji i svi smo naši! Adnane, hvala ti za veliki, ne samo boksački nego i za veliki sportski-ljudski rezultat!'.

Kopirati
Drag cursor here to close