ovuda nećeš proći

Bebi od tri mjeseca naplatili 10 eura za ulaznicu!?

Sport / Flash | 13. 09. 2016. u 10:11 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teško je povjerovati kako će se tromjesečna curica sjećati svog prvog odlaska na nogometnu utakmicu, ali roditelji (i javnost) zauvijek će pamtiti kako je bebi za treću ligu naplaćena ulaznica vrijedna 10 eura!?

Naime, započela je i sezona u španjolskoj trećoj ligi (Segunda B), a susret između Cordobe B i Reala Jaen (takozvani 'mali andaluzijski derbi', koji je završio rezultatom 1:1) pratila je i obitelj Camacho. Na ulazu su morali platiti i kartu za svoju bebu.

Kako piše „Marca“, nakon što je predsjednik kluba Jaen, Higinio Vilches Pescador (61), saznao za ovaj slučaj, pokušao je obitelji vratiti 10 eura.

Ali José Camacho nije želio povrat novca, jer kaže, dok god je živ navijat će za taj klub, pa neka košta što košta.

Predsjednik domaćina, Cordobe, Carlos González kazao je kako su ulaznice za sve gostujuće navijače iste. Za glavnog čovjeka gostujućeg tima to je pak bilo apsolutno neprihvatljivo, pa je sjeo gledati utakmicu s ostalim navijačima, umjesto iz svečane lože.

Beba u pelenama će vjerojatno tek za nekoliko godina shvatiti što je morala platiti, a hoće li se u njoj razviti ljubav prema nogometu, teško je reći. Pri ovakvim cijenama, nije baš preskupo, ali je bez dvojbe morbidno.

Kopirati
Drag cursor here to close