nakon 46 godina

Barcelona u dosadašnjih 28 utakmica nije skrivila penal ili crveni karton

Sport / Flash | 19. 03. 2017. u 23:43 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon 28 kola La Lige, Barcelona je uspjela ostati bez skrivljenog jedanaesterca i crvenog kartona, prvi put od 1971. godine.

Prije 46 godina su takav skor imali i Barcelona i Real Madrid, a ove sezone Blaugrana je po pitanju fair playa ispred svih u Primeri, piše Marca.

Protiv Barce je pak isključeno ukupno šest protivničkih igrača, a u utakmici koju je u nedjelju Barcelona protiv Valencije dobila rezultatom 4:2, ta je sudbina zadesila Eliquima Mangalu.

Ovaj igrač ujedno je bio i strijelac vodećeg gola za Valenciju, nakon čega je Barcelona okrenula golovima Luisa Suareza i Messija (11 m), da bi pred kraj prvog poluvremena, iako s igračem manje, Valencija golom Munira poravnala na 2:2.

U drugom poluvremenu Messi je pokazao klasu i postigao vrijedan gol za 3:2, da bi pred kraj utakmice konačnih 4:2 osigurao Andre Gomes.

Barcelona je, unatoč premoći na terenu, pokazala puno slabosti u obrani, posebno dok je Valencia bila kompletna, što zasigurno nije po volji trenera Luisa Enriquea pred važne mečeve u travnju, napose one protiv Juventusa u Ligi prvaka i Reala u Primeri.

Kopirati
Drag cursor here to close