Adiós los blancos

Álvaro Morata se dogovorio s Manchester Unitedom

Sport / Flash | 10. 06. 2017. u 07:18 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Španjolski reprezentativac Álvaro Morata postigao je dogovor s Manchester Unitedom o prelasku u ovaj slavni klub, te sada još samo mora sačekati da se ManU i Real dogovore o uvjetima transfera.

Kao zamjena za Zlatana Ibrahimovića, čiji ugovor nakon isteka ove sezone neće biti produžen, 24-godišnji Morata se nada kako će na Old Traffordu igrati znatno više nego na Santiago Bernabeu.

Naravno, u konačnici je jedan od njegovih glavnih ciljeva i čvrsto mjesto u La Roja ekipi na Svjetskom prvenstvu iduće godine u Rusiji, a ne bude li igrao u klubu, šanse su manje i za reprezentaciju.

"Transfer je sada u rukama dva kluba", piše The Telegraph, pri čemu nije za očekivati kako će Reala impresionirati neka Mourihnova ponuda za Moratu manja od 70 milijuna eura.

Inače, nakon što se iz Juventusa vratio u Real, Morata je u minuloj sezoni samo 19 puta bio starter kod Zidanea, a nastupio je ukupno 43 puta, postigavši 20 golova u svim natjecanjima za Los Blancose.

Moratin agent Juanma López izjavio je kako njegov štićenik ne želi provesti još jednu sličnu sezonu u Realu, koliko god ona bila uspješna, jer želi puno više igrati.

Kopirati
Drag cursor here to close