uobraženi (s)morata

Alvaro Morata odbio pružiti ruku Zinedineu Zidaneu

Sport / Flash | 15. 05. 2017. u 21:40 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je trener Reala Zinedine Zidane držao ispruženu ruku na način da se to ne može previdjeti, uvrijeđeni Morata je to prilikom napuštanja terena na utakmici protiv Seville potpuno ignorirao.

Uistinu je Moratina predstava pred domaćom publikom u tako važnoj utakmici koja odlučuje o naslovu prvaka Španjolske, bila blijeda i bez znakova da se uopće trudi.

Ipak, u trenutku (61. minuta) kad su izišli on i James Rodriguez, a ušli Lucas Vasqueza i Casemiro, španjolski internacionalac je pokazao ljutnju školskog djeteta.

Svima na stadionu, osim valjda njemu, bilo je jasno kako je krajnji trenutak da Zidane nešto promijeni u igri svoga tima, a povukao je iz igre dvojicu ofenzivnih igrača koji nisu predstavljali posebnu opasnost po gol Sergija Rica.

Slike često kazuju više od tisuću riječi, ali ovaj put se Morata uistinu nema razloga ljutiti na trenera.

Ulaskom bržeg Vasqueza, posebno kasnije Modrića, Real je potisnuo goropadnu Sevillu, postigao još dva zgoditka i osigurao uvjerljivih 4:1 u konačnici.

Morata ide kod Contea, James kod Mourihna?

Jednako kao i Jamesu, nedjeljna utakmica protiv Seville mogla bi biti Moratina posljednja u bijelom dresu na stadionu Santiago Bernabéu.

Chelsea i Antonio Conte su se i prošloga ljeta trudili dovesti Moratu iz Juventusa, ali on je izabrao povratak u kraljevski klub. Zidane je pak više vjerovao Benzemi u ovoj sezoni (2.999 Benzeminih minuta naprema 1.854 Moratinih). Ukoliko Diego Costa prihvati poziv iz Kine i napusti Chelsea FC, ukazala bi se šansa za Moratu,

Inters pokazuje i Manchester Uniteda, jer je José Mourihno neizravno dao naslutiti kako bi za Moratu iduće sezone bilo dosta prostora na Old Traffordu.

Jednako kao i za Jamesa Rodrígueza, koji navodno već ima usmeni dogovor s Unitedom.
Real je stavio do znanja kako bi pustio Jamesa u drugi klub, ali taj klub prvo mora poslati kopiju uplatnice na kojoj stoji cifra od 75 milijuna eura u korist Madriđana.

ManU zasigurno ima taj novac, ali je pitanje može li se za istu svotu dovesti igrača koji je viša klasa od Kolumbijca.

Kopirati
Drag cursor here to close