Mostar SG Staklorad

Mostarci novom pobjedom u Livnu odmakli najvećim konkurentima

U 28. minuti bilo je 2:3, a strijelac je bio Perković. Do kraja, gosti su preko Pavlovića i Vesića zabilježili sigurnu pobjedu sa uvjerljivih 5:2.
Sport / Flash | 11. 12. 2017. u 08:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni prvak Mostar 'SG Staklorad' nastavio je sa odličnim igrama i zabilježio sigurnu pobjedu u 9. kolu Premijer futsal lige BiH nad MNK 'Seljak' iz Livna rezultatom 5:2.

Mostarci su na ovaj način još jednom potvrdili da su glavni kandidat za duplu krunu, a tome u prilog ide i činjenica da su u devet kola zabilježili isto toliko pobjeda uz gol razliku 48 : 17. Mostarci su u Livnu nakon prvog poluvremena imali vodstvo 2:0, a pogađali su Mario De Souza i Bošković.

Odmah na početku drugog perioda igre na 1:2 smanjuje Ivković, da bi na dva gola prednosti gostima vratio Kahvedžić. U 28. minuti bilo je 2:3, a strijelac je bio Perković. Do kraja, gosti su preko Pavlovića i Vesića zabilježili sigurnu pobjedu sa uvjerljivih 5:2.

"Čestitam cijeloj ekipi na zalaganju i borbi, ali i našim vjernim navijačima koji nas prate na svim gostovanjima. Maksimalno ozbiljno ulazimo i pripremamo se za svaku utakmicu, i to sada daje odlične rezultate, što govori i naše mjesto na ljestvici. Zahvalio bih se na gostoprimstvu ekipi 'Seljaka' i njihovim navijačima koji su znali prepoznati dobru igru, akcije i iste nagraditi aplauzima", rekao je predsjednik Mostar 'SG Staklorada' Amel Bajgorić.

U derbiju kola, Zrinjski i Centar su odigrali 2:2, tako da je aktualni prvak još više odmakao na ljestvici svojim najvećim konkurentima.

"Istaknuo bih da su dva kandidata za izbornika futsal reprezentacije BiH Igor Melher i Dženan Muminović odigrali odličan derbi, ali ipak sve su dalje i dalje od Mostar 'SG Staklorada'", kaže Bajgorić.

Kopirati
Drag cursor here to close