Natjecanja

Mostar: Održane sportske igre za djecu i mlade s posebnim potrebama

U natjecanju su sudjelovalo 136 sudionika iz nekoliko udruženja, te škola koje skrbe za djecu s posebnim potrebama.
Sport / Flash | 12. 05. 2018. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportski savez Grada Mostara organizirao je sportske igre za djecu i mlade s posebnim potrebama, a natjecali su se u kuglanju i stonom tenisu.

Natjecanje u kuglanju održano je u bowling dvorani u Mepasu, dok su vještine u stonom tenisu štićenici udruženja za djecu i mlade s posebnim potrebama pokazali u dvorani stonoteniskog kluba 'Mostar' na Rudniku.

"Sportski savez svake godine organizira natjecanja za djecu i mlade sa posebnim potrebama, a riječ je o stonom tenisu, kuglanju i kros utrkama koje budu organizirane u Lenjinovom šetalištu. Uvijek je vidljivo zadovoljstvo na njihovim licima kada dobiju medalje i to je jedan od pokretača koji nam daje snagu da svake godine izdvojimo nekoliko dana kako bi barem malo usrećili ove mlade ljude.

Osim ovoga, u planu Sportskog saveza je uskoro dodjela priznanja za najuspješnije škole i pojedince na nivou Mostara. Svečanost će se održati 30. svibnja", rekao je za Bljesak.info menadžer u Sportskom savezu Vedran Ugljen.

U natjecanju su sudjelovalo 136 sudionika iz Srednje turističko ugostiteljske škole Mostar, Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama Mostar, Centra za djecu i mlade s posebnim potrebama "Los Rosales", Caritas Mostar - radionice "Nazaret" i "Emanuel", Udruženje mladih "Ružičnjak - Los Rosales", te Udruženja roditelja i djece s posebnim potrebama "Vedri osmjeh".

Kopirati
Drag cursor here to close