Mladi Balkana za Europu

YOUth SWOT radionica za mlade 30. ožujka

Radionica se realizira u sklopu projekta “Mladi Balkana za Europu” kojeg u Bosni i Hercegovini implementira Agencija lokalne demokratije (LDA) Mostar.
Sci-Tech / Znanost | 25. 03. 2021. u 08:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dana 30.03.2021. u 14:00h biti će organizirana radionica “YOUth SWOT”.

Radionica se realizira u sklopu projekta “Mladi Balkana za Europu” kojeg u Bosni i Hercegovini implementira Agencija lokalne demokratije (LDA) Mostar.

Radionica je koncipirana kao ležerno-edukativno druženje mladih ljudi u renoviranom prostoru YOUth Hub, Fra Ambre Miletića br. 30. Adina Halilović, omladinska radnica sa dugogodišnjim iskustvom, upoznat će mlade sa prilikama koje će im koristiti u izgradnji njihovih ličnih i profesionalnih kapaciteta. Radionicu će moderirati osoblje LDA Mostar.

Link za prijavu.

''Molimo Vas da imate na umu obavezno poštivanje preventivnih zdravstveno-epidemioloških mjera izazvanih pandemijom Covid-19. U tom kontekstu, organizator će osigurati dovoljnu fizičku distancu između učesnika te zaštitne maskice i sredstva za dezinfekciju.

Ukoliko zdravstveno-epidemiološke mjere postanu restriktivnije, organizator zadržava pravo da radionicu prebaci na neku od online platformi o čemu bi prijavljene učesnike blagovremeno obavijestili'', navode organizatori.

Projekt “Mladi Balkana za Europu” ima za cilj ojačati organizacije civilnog društva, posebno omladinske organizacije Zapadnog Balkana i Turske, kako bi efikasnije učestvovali u reformama vezanim za proces pregovora o pristupanju EU, dijalogu s vladama i utjecaju na politiku kroz konsolidaciju platformi za regionalnu suradnju, njegovanje participativne kulture i promicanje aktivnog građanstva, odgovornosti vlade građanima i društvu i njegovanju zajedničkog europskog identiteta.  

 

Projekt financira Europska komisija (IPA Civil Society Facility and Media Programme 2016-2017) uz podršku Balkan Trust for Democracy, a project of the German Marshall Fund of the United States.

Kopirati
Drag cursor here to close