Na doradu

Upravno vijeće ZZO HNŽ-a skinulo s dnevnog reda rebalans Financijskog plana

Ismet Hajdar kazao je kako smatra da ne postoje uvjeti za razmatranje i donošenje predloženih financijskih dokumenata Zavoda (Rebalans II i Financijski plana), a samim tim niti drugih dokumenata koji su u izravnoj vezi s Financijskim planom ZZO.
Sci-Tech / Znanost | 21. 12. 2018. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / 

Upravno vijeće Zavoda zdravstvenog osiguranja (ZZO) Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) skinulo je s dnevnog reda današnje sjednice Izmjene i dopune Financijskog plana Zavoda za 2018. godinu. 

Na početku sjednice predsjednik Upravnog vijeća Ismet Hajdar kazao je kako smatra da ne postoje uvjeti za razmatranje i donošenje predloženih financijskih dokumenata Zavoda (Rebalans II i Financijski plana), a samim tim niti drugih dokumenata koji su u izravnoj vezi s Financijskim planom Zavoda za 2019. godinu (Smjernice za izračun sredstava u zdravstvu, Plan rada Zavoda i Plan javnih nabava za 2019. godinu), priopćeno je iz ZZO-a HNŽ-a. 

Hajdar je istaknuo kako su potrebna dodatna usuglašavanja te kako nije spreman donositi odluku o spomenutim dokumentima, nakon čega je direktor Zavoda Rade Bošnjak predložio da se ti dokumenti povuku s dnevnog reda. 

S tim prijedlogom složio se predsjednik i članovi Upravnog vijeća, pa su u nastavku rada jednoglasno usvojeni izvaci iz zapisnika s prethodnih sjednica, Izmjene i dopune Plana javnih nabava za 2018. godinu kao pristigle zahtjeve, navedeno je u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close